Servicii

Serviciile oferite de firma noastra sunt:

Web design

Un site web cu un design elegant si de inalta calitate poate atrage potentiali cienti si parteneri. Pentru ca vizitatorii sa aibe incredere in serviciile si produsele dumneavoastra, design-ul paginii web trebuie sa fie unic si personalizat. Webdesign-ul identifica firma.

Web hosting

Firma noastra va ofera web hosting de o reala calitate la preturi accesibile. Site-urile sunt gazduite pe servere situate in Germania. Un avantaj important este, ca va putem crea  pachet special, personalizat. Oferim suport tehnic gratuit, on-line sau prin telefon.

Programare pagini web de prezentare

O pagina web de prezentare este cea mai usoara metoda de a va promova afacerea. Un site de prezentare, indiferent de marimea firmei, reprezinta imaginea dumneavoastra pe internet si este o posibilitate de a atrage noi clienti, sau parteneri. O pagina web este necesara, atat atunci cand afacerea merge bine pentru a o consolida, cat si cand afacerea merge mai putin bine sau a atins un plafon, pentru a o revitaliza. O firma care are un website arata ca este preocupata de imaginea sa si este la curent cu metodele noi si tot mai eficiente de prezentare a unei companii.

Programare web shop

Web shop-ul este un site care oferă bunuri și servicii cu vânzare on-line și permite tranzacții on-line pentru astfel de vânzări. Consideram, ca un magazin online este o investitie care genereaza cresterea vanzarilor prin atragerea de noi clienti, tocmai pentru acest fapt ne concentram pe succesul fiecarui client care apeleaza la serviciile noastre de creare pagina web.

Va stam la dispozitie cu creare si programare de web shop:

  •     care se poate dezvolta
  •     personalizata si programata in totalitate, pentru cerintele si imaginea dumneavoastra
  •     cu panou de administrare in care aveti oportunitatea de a dezvolta site-ul si de a face singur modificari si ajustari in functie de nevoi
  •     adaptata pentru dispozitivele mobile
  •     cu optimizare SEO in pagina

Programare portal web

Suntem o firma care ofera in mod profesionist oportunitati de promovare pe internet si prin crearea de portal web. Un portal este destinat in special pentru informare. Portalul web cuprinde o gamă largă de servicii şi resurse, precum e-mail, forum, motoare de căutare şi magazine virtuale. In categoria portal-urilor sunt incluse şi directoarele web, care sunt adevărate baze de date online, instrumente puternice de marketing.

Domenii parcate

Domeniu Parcat este un domeniu care este redirectionat automat catre Domeniul Principal al contului de gazduire. Aceasta presupune ca aveti deja inregistrat numele de domeniu parcat, dar nu aveti continut pentru acesta. Aceasta optiune se foloseste atunci cand aveti mai multe nume de domenii inregistrate, dar nu aveti si o pagina web pentru acestea, ele fiind astfel redirectionate catre  domeniul principal al contului de gazduire.