TestDePaternitate.ro

Despre proiect

Science for LIFE – stiinta pentru viata

... este sloganul societatii noastre, cel mai important laborator de genetica si patologie moleculara din zona de vest a tarii, singurul laborator privat de expertiza genetica judiciara din Romania.

Resident Laboratory si-a inceput activitatea in toamna anului 2010, cu scopul ca utilizarea rezultatelor si a realizarilor genetice si genomice din ultimele doua decenii sa fie usor accesibila si in medicina aplicata de zi cu zi. Performantele laboratorului au fost recunoscute si pe plan international: in 2015 am fost invitati sa delegam un auditor la European Molecular Genetics Quality Network (EMQN), iar in 2016 am primit o solicitare de la World Health Organization (WHO) sa participam la finalizarea protocolului de testare KRAS.

Credem ca activitatea de diagnostic a laboratorului nostru – datorita serviciilor focalizate pe preventie si medicina personalizata – contribuie in mod semnificativ la cresterea nivelului calitatii asistentei medicale, conducand astfel la imbunatatirea calitatii vietii, la cresterea perspectivei de viata si a sanselor de supravietuire a pacientilor.

Vezi proiect
  • Data

    10 iulie 2020

  • Categoria

    Site prezentare

  • Client

    Resident Laboratory SRL

Proiecte similare