Avantajele unui site web

Avantajele unui site web

Website inseamna de fapt Prezenta online / Promovare online / Vanzare online

   - un site web este accesibil 24 de ore oricand si de oriunde din lume.
   - pe un website puteti publica informatii: texte, poze, materiale multimedia. Nu este necesar sa tineti cont de marimea suprafetei de publicitate.
   - prezenta online este vitala atat pentru companiile mici si mijlocii cat si pentru gigantii economici. Un site web, cu un design atragator va ajuta sa definiti corespunzator imaginea virtuala a afacerii.
   - un website adauga credibilitate afacerii - un design de calitate oferit de un website profesional poate construi si oferi o incredere sporita oricarui client care ajunge pe site si va da o credibilitate in plus celor ce urmeaza sa achizitioneze un serviciu sau sa cumpere un produs.
   - impresioneaza vizitatorii – website-ul poate relata despre experienta si priceperea dumneavoastra.
   - va va aduce clienti noi si ii va pastra pe cei vechi – un site web poate fi utilizat pentru a creste numarul clientilor prin afisarea unor informatii de care ei sunt interesati. Website -ul poate fi un instrument de management a relatiilor de colaborare.
   - cresterea vanzarilor – website -ul ar putea deveni un generator de venituri, el fiind o parte integranta din strategia de marketing.
   - ofera suport clientilor – un site web informeaza clientii despre cele mai frecvente intrebari legate de serviciile dumneavoastra, sau de produsele prezentate.